Terug naar Nieuws

Bijna 100 inwoners stappen op de fiets tijdens Doortrappen, Happen en Grappen

Gepubliceerd op:
Bijna 100 inwoners stappen op de fiets tijdens Doortrappen, Happen en Grappen

Dinsdag 25 juni genoten bijna honderd enthousiaste fietsers van de geslaagde activiteit 'Doortrappen, Happen en Grappen' in de gemeente Westerkwartier!🚴‍♂️☀️
Deelnemers uit onze werkgebieden Grootegast, Marum, Leek en Zuidhorn verzamelden zich bij lunchlocatie De Halte in Niekerk, waar een heerlijke lunch en een uitdagende fietspubquiz op het programma stonden. Ook de Gezonde Huiskamer stond buiten geparkeerd voor een gratis leefstijlcheck.

 

De fietstocht bracht gezelligheid en veiligheid samen, met als hoogtepunt de fietspubquiz over verkeerssituaties. De winnaars gingen naar huis met een waardebon en een goed gevulde picknickmand.

Wij nodigen seniorensportgroepen en fietsgroepen uit om contact op te nemen over fietsvalpreventie. We komen graag in gesprek over het risico van vallen, tips voor veilig fietsen en beweegadvies om zo lang mogelijk te blijven fietsen.
 
Daarnaast zijn we op zoek naar fietsambassadeurs in het Westerkwartier! 🚴‍♀️
Ambassadeurs ondersteunen bij fietsactiviteiten, begeleiden groepen en helpen ons inwoners door te verwijzen naar fietsgroepen. Interesse? Neem contact met ons op!
 
Dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet. Samen maken we van 'Doortrappen, Happen en Grappen' een evenement om trots op te zijn! 🎉
 

Bekijk ook

05-09-2024

De inschrijving is geopend voor First Mates Westerkwartier!

Op vrijdag 11 oktober vindt de tweede editie van First Mates (naar het bekende tv-programma ‘First Dates’) plaats in buurthuis ’t Spectrum in Sebaldeburen.
Lees meer
 
26-08-2024

Samen eten in de Hazelaar

Op 10 en 14 september is er weer een mogelijkheid om samen te eten in de Hazelaar. Lijkt het je fijn om in goed gezelschap te genieten van een avondmaaltijd? Voor een bijdrage van €7,- (inclusief koffie) kun je bij ons aanschuiven in de Hazelaar. Op het menu staat een heerlijk buffet!
Lees meer
 
19-08-2024

Zet in je agenda! Danspaleis 26 september!

Op donderdag 26 september gaan we weer met de voetjes van de vloer tijdens Het Danspaleis! Dit keer gaan we dansen in het Baron Theater in Opende tussen 14.00 – 16.00 uur.
Lees meer