Terug naar Nieuws

First Mates komt terug!

Gepubliceerd op:
First Mates komt terug!

 Ben jij op zoek naar liefde en/of vriendschap? Dan ben je bij First Mates Westerkwartier aan het goede adres! Na het succes van de eerste editie in februari komt First Mates Westerkwartier terug. Op vrijdag 11 oktober vindt de tweede editie van First Mates, naar het bekende tv-programma ‘First Dates’, plaats in buurthuis ’t Spectrum in Sebaldeburen. Afgelopen februari was First Mates speciaal voor senioren, deze doelgroep wordt nu uitgebreid en er komen twee edities. Een editie voor 35+ en een editie voor 65+.

Bij First Mates gaan deelnemers met elkaar lunchen/dineren. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van Sociaal Werk De Schans en worden op basis van hun interesses gekoppeld aan drie verschillende tafelgenoten voor het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Samen lachen, praten en zoeken naar een connectie staat centraal, waarbij gezelligheid voorop staat. Een unieke kans om op één middag/avond in contact te komen met nieuwe mensen én een mooie avond te beleven. First Mates zal plaatsvinden op vrijdag 11 oktober, de 65+ editie zal plaatsvinden tussen 12.00 – 15.00 uur en de 35+ editie zal plaatsvinden tussen 18.00 – 21.00 uur. De kosten voor de driegangen lunch of diner bedragen € 15,- per persoon inclusief welkomstdrankje.

Houd de website van Sociaal Werk De Schans in de gaten, begin september start de opgave!

Foto's

Bekijk ook

18-09-2024

Kom erbij! Ontmoet elkaar in de buurt tijdens de Bewust Wonen Week.

Woon je in het Westerkwartier en wil je (nieuwe) mensen ontmoeten? Van 26 september tot en met 2 oktober organiseren wij de jaarlijkse Bewust Wonen Week. Dit jaar staat verbinden en ontmoeten centraal. 
Lees meer
 
05-09-2024

De inschrijving is geopend voor First Mates Westerkwartier!

Op vrijdag 11 oktober vindt de tweede editie van First Mates (naar het bekende tv-programma ‘First Dates’) plaats in buurthuis ’t Spectrum in Sebaldeburen.
Lees meer
 
26-08-2024

Samen eten in de Hazelaar

Op 10 en 14 september is er weer een mogelijkheid om samen te eten in de Hazelaar. Lijkt het je fijn om in goed gezelschap te genieten van een avondmaaltijd? Voor een bijdrage van €7,- (inclusief koffie) kun je bij ons aanschuiven in de Hazelaar. Op het menu staat een heerlijk buffet!
Lees meer