Terug naar Nieuws

Sociaal Werk in Gezond Groningen

Gepubliceerd op:

In het netwerk Gezond Groningen speelt sociaal werk een cruciale rol in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van Groningers. We werken samen met zorgorganisaties, gemeenten, zorgverzekeraars, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties aan de transitie van zorg naar gezondheid en welzijn. Dat wij goed vertellen wat wij doen, helpt ons allemaal om elkaar te kunnen vinden en begrijpen! Daarom deze handreiking, voor iedereen in Gezond Groningen die wil weten wat sociaal werk betekent en doet. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat sociaal werk significant bijdraagt aan verminderd zorggebruik, verhoogde weerbaarheid en een betere levenskwaliteit. Door onze gezamenlijke inspanningen en holistische aanpak helpen we mensen weer in beweging te komen en duurzame sociale relaties te versterken. Ontdek hoe we samen bouwen aan een gezonder en veerkrachtiger Groningen. 

Bekijk ook

05-09-2024

De inschrijving is geopend voor First Mates Westerkwartier!

Op vrijdag 11 oktober vindt de tweede editie van First Mates (naar het bekende tv-programma ‘First Dates’) plaats in buurthuis ’t Spectrum in Sebaldeburen.
Lees meer
 
26-08-2024

Samen eten in de Hazelaar

Op 10 en 14 september is er weer een mogelijkheid om samen te eten in de Hazelaar. Lijkt het je fijn om in goed gezelschap te genieten van een avondmaaltijd? Voor een bijdrage van €7,- (inclusief koffie) kun je bij ons aanschuiven in de Hazelaar. Op het menu staat een heerlijk buffet!
Lees meer
 
19-08-2024

Zet in je agenda! Danspaleis 26 september!

Op donderdag 26 september gaan we weer met de voetjes van de vloer tijdens Het Danspaleis! Dit keer gaan we dansen in het Baron Theater in Opende tussen 14.00 – 16.00 uur.
Lees meer